Tervetuloa syvälle muutoksen matkalle kohti autenttista sinua!

Ihmemaa Valmennuksen tarjoamat muutosmatkat ovat täysin ainutlaatuisia kokonaisuuksia, joissa ohjaamani menetelmät tulevat yhteen. 

Kehoyhteys Voimaksi-muutosmatka sisältää Zen Coaching-valmennuksen lisäksi TRE®-ohjausta.

Tantrinen Muutosmatka sisältää näiden kahden menetelmän lisäksi vielä yksityistä tantraohjausta.

Muutosmatkalle lähteäksesi sinun tulee kuulla syvä kutsu, olla valmis sanomaan Kyllä muutokselle sekä investoimaan itseesi.

Matka on voimakas usean kuukauden prosessi, joka muotoutuu täysin sinun näköiseksesi tukien juuri sinun kasvuasi ja polkuasi.

Se vaatii vahvaa sitoutumista ja antautumista.

Mitä lupaan sinulle?

Muutosmatka on myös minulle syvä sitoumus:

LÄSNÄOLO

Sitoudun olemaan sinulle läsnä ja sinua varten jokaisessa tapaamisessamme.

PALVELUS

Muutosmatka on sinun matkasi ja sen keskiössä ovat sinun tarpeesi. Matkan edetessä pysähdymme välillä pohtimaan, miten matka on edennyt ja otan sinulta vastaan palautetta sekä toiveita, miten voisin olla vielä paremmin tukenasi.

SÄÄNNÖLLISYYS

Sitoudun säännöllisiin tapaamisiin kanssasi tukeakseni sinun edistymistäsi ja kasvuasi ansaitsemallasi tavalla.

MATKAKUMPPANI

Olen rinnallasi koko matkasi ajan, myös tapaamisten välissä, tarjoten tukea, kannustusta ja motivaatiota, kun sitä tarvitset.

TURVALLINEN TILA JA HYVÄKSYNTÄ

Sitoudun luomaan matkasi aikana sinulle turvallisen ja luottamuksellisen tilan, jossa voit avoimesti jakaa tunteesi, ajatuksesi ja tarpeesi ja jossa voit olla juuri sellainen kuin olet.

KUNNIOITUS

Kunnioitan sinun matkaasi, tarpeitasi ja rajojasi. Minun tehtäväni ei ole muuttaa sinua, minulla ei ole päämäärää sinulle enkä aseta suuntaa sinun kasvullesi. Sen sijaan seuraan, minne matkasi sinua lähtee luontaisesti kuljettamaan ja pyrin tukemaan tätä orgaanista sinusta kumpuavaa avautumista parhaalla mahdollisella tavalla.

Muutosmatkat ovat sinulle, joka kaipaat…

Syvällistä henkilökohtaista kasvua ja kykyä läsnäoloon 

Muutosmatkan menetelmien avulla kehität kykyäsi olla läsnä elämässäsi, niin nautinnollisissa kuin haastavissa hetkissä ja kykyäsi toimia läsnäolosta käsin automaattisen reagoinnin sijasta.

Vahvempaa itsetuntemusta ja tietoisuutta

Ensimmäinen askel muutoksen matkalla on aina tietoisuuden lisääntyminen. Muutosmatka auttaa sinua saavuttamaan syvemmän ymmärryksen itsestäsi, kehostasi, tunteistasi ja tarpeistasi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä helpompi sinun on antautua omalle viisaudellesi, voimallesi ja kasvullesi.

Stressittömämpää ja tasapainoisempaa elämää.

Muutosmatka auttaa sinua löytämään tasapainoa elämääsi – opit tehokkaita stressinhallintakeinoja ja rentoutumistekniikoita sekä opit keinoja kannatella itseäsi elämän pyörteiden keskellä. 

Merkityksellisempiä ihmissuhteita ja yhteyksiä.

Muutosmatka on mahdollisuus löytää tie takaisin itsesi luo. Kun olet yhteydessä omaan autenttiseen olemukseesi sekä ymmärrät omat tarpeesi ja rajasi, on vuorovaikutus toisten kanssa yksinkertaisempaa ja merkityksellisempää. 

Enemmän rakkautta, omaa voimaa ja intohimoa elämääsi.

Muutosmatkalla voit löytää aiempaa syvemmän itsemyötätunnon ja rakkauden itseäsi kohtaan. Sinulla on mahdollisuus tulla tietoiseksi voimavaroistasi sekä siitä, mikä tukee juuri sinun hyvinvointiasi. Saat tukea oman polkusi löytämiseen ja rohkaisua lähteä kulkemaan kohti unelmiasi ja tavoitteitasi.

   Muutosmatkat rakentuvat seuraavista mentelmistä:

   Zen Coaching

   Muutosmatkojen keskiössä on Zen Coaching-menetelmä, jonka avulla pääset säännöllisesti laskeutumaan vahvaan läsnäoloon turvallisessa kannattelussa, kohtaamaan tunteesi sekä tarpeesi, selkeyttämään tavoitteitasi ja haaveitasi sekä integroimaan tiedostamattomia osia itsestäsi osaksi eheää, kukoistavaa kokonaisuutta, joka olet.

   TRE®

   TRE® (Tension, trauma and stress releasing exercises) kuuluu olennaisena osana molempiin muutosmatkoihin. Muutosmatka auttaa tärinän integroimisessa arkeesi ja sen täyden potentiaalin valjastamisessa. TRE® herkistää kykyä kuulla kehon viestejä ja avaa kehoa tunteiden ja energian vaivattomalle virtaukselle. TRE® toimii myös traumanpurkutyökaluna ja voi keventää lempeän tehokkaasti kehosta menneisyyden kuormaa. TRE®-menetelmä on ensisijaisesti itsehoitomenetelmä, jonka käyttöä voit jatkaa itsenäisesti läpi elämäsi.

   Tantra

   Tantrinen Muutosmatka sisältää Zen Coaching-valmennuksen ja TRE®n lisäksi yksityistä tantraohjausta. Yksityinen tantraohjaus on voimakasta ja intiimiä. Se on mahdollisuus ravistella pois totuttua, löytää paljon uutta ja oppia todella sanomaan Kyllä elämälle kaikkine sävyineen. Voit valita, haluatko työskennellä kahden minun kanssani vai esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa.

   Kehoyhteys Voimaksi- Muutosmatka 

   Tällä muutosmatkalla pääset valjastamaan kehosi ja sen viisauden käyttöösi. 

   Zen Coaching-valmennus on menetelmänä voimakkaan kehollinen ja kehon viisautta esille kutsuva. Muutosmatkalla tähän yhdistyy säännöllisenä harjoituksena TRE®, joka purkaa kehosta vanhaa, integroi uutta sekä mahdollistaa kehon hienovaraisten viestien kuulemisen uudella tavalla. Yhdistelmä on voimakas ja menetelmät toisiaan tasapainottavia. 

   Kehoyhteys Voimaksi-Muutosmatka kestää noin 3kk ja sisältää yhteensä 14 tapaamista: 

   10 kpl Zen Coaching-tuokiota, joista ensimmäinen kestoltaan 2h, muut 1h.

   Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme laajasti elämäsi eri osa-alueet ja tutustumme näin toisiimme sekä sinun ainutlaatuiseen tilanteeseesi, kirkastamme sinun tavoitteitasi sekä toiveitasi.

   Neljä ohjattua TRE®-harjoitusta.

   Mikäli TRE® on sinulle uusi menetelmä, ensimmäinen TRE®-ohjaus sisältää perehdytyksen menetelmän pariin. Perehdytyksen kesto n. 2h sisältäen ohjeet TRE®n turvalliseen käyttöön.

   Muut TRE®-tapaamiset kestoltaan n. 1h.

   Halutessasi TRE®-harjoituspäiväkirja, johon liittyen 3kk lopulla keskustelu (30min).

   Yhteydenpito tapaamisten välissä.

   Mikäli toivot, kuljen rinnallasi myös tapaamisten välissä (n. 20min/vko). Voimme kommunikoida ääniviesteillä tai viesteillä. Tuen sinua tarpeidesi mukaan esimerkiksi läsnäoloa kutsuvilla kysymyksillä, vahvistan sinua pysymään mahdollisissa tavoitteissasi, tuen sinua TRE®-prosessissasi ja vastaan kysymyksiisi sekä peilaan ja reflektoin.

   Saat osallistua ilmaiseksi Ihmemaa Valmennuksen järjestämiin tantrisiin- sekä TRE®-työpajoihin valmennuksen aikana.

   Voit ostaa tarpeidesi mukaan ylimääräisen Zen Coach-valmennuksen, ohjatun TRE®-tapaamisen, kokeilla yksityistä tantrista ohjausta tai ostaa dearmoring-hoidon Kehoyhteys Voimaksi-Muutosmatkan aikana. Katso hinnasto alta.

   Kehoyhteyden Voima-Muutosmatkassa on toivottavaa, että ensimmäinen TRE®-ohjauskerta toteutuu lähitapaamisena. Loput TRE®-ohjaukset toteutuvat etänä. Zen Coaching-valmennustapaamisia on mahdollista toteuttaa kaksi lähitapaamisena haluamassasi kohdassa valmennusta. Lähitapaamiset toteutuvat kotikäyntinä (Turun lähiseudut) tai vuokratilassa Turussa.

   Kehoyhteys Voimaksi Muutosmatkan hinta kokonaisuudessaan 1580€.

   Tantrinen Muutosmatka 

   Tantrisella Muutosmatkalla pääset noin neljän kuukauden aikana kokemaan kaikkien ohjaamieni menetelmien voiman yhdessä. 

   Tantrinen Muutosmatka räätälöidään sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Voit painottaa tapaamisissa tantraohjausta, TRE®tä tai Zen Coaching-valmennusta sen mukaan, mikä sinua parhaiten palvelee. 

   Muutosmatkaan sisältyvä tantrinen henkilökohtainen ohjaus on mahdollisuus ravistella pois totuttua, löytää paljon uutta ja oppia todella sanomaan Kyllä elämälle kaikkine sävyineen. Voit valita, haluatko työskennellä kahden minun kanssani vai esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Tantrisessa valmennuksessa harjoittelemme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan mm. läsnäolevaa koskettamista ja vastaanottamista, teemme hengitysharjoituksia sekä tietoisen liikkeen harjoituksia, tutustumme rajoihisi, nautintoosi, työskentelemme häpeän kanssa, harjoittelemme antautumista ja tilan pitämistä ja tarpeiden sanoittamista. Henkilökohtainen tantrinen ohjaus on voimakasta ja intiimiä

   Tantrisen Muutosmatka sisältää myös Zen Coaching-valmennusta sekä TRE®tä. Zen Coaching-valmennus on menetelmänä voimakkaan kehollinen ja kehon viisautta esille kutsuva. Muutosmatkalla tähän yhdistyy säännöllisenä harjoituksena TRE®, joka purkaa kehosta vanhaa, integroi uutta sekä mahdollistaa kehon hienovaraisten viestien kuulemisen uudella tavalla. Yhdistelmä on voimakas ja menetelmät toisiaan tasapainottavia. 

   Tantrinen matka sisältää myös halutessasi Dearmoring-hoidon yhtenä tantrisista tapaamisista. Hoidon kesto 2h-2,5h. Hoito on aina koko kehon huomioiva, jonka aikana läsnäolevan kosketuksen johdattamana pääset antautumaan ja vastaanottamaan. Hoidon pääpaino voi olla esimerkiksi lempeässä hoivassa tai nautinnon kokemisessa. Hoito voi pitää sisällään esimerkiksi suun, kurkun tai rintojen dearmoroinnin. Genitaalialueita en koskaan hoida ensimmäisellä hoitokerralla. 

   Tantrinen Muutosmatka kestää noin 4 kk. Se sisältää yhteensä 18 tapaamista.

   8-10 kpl Zen Coaching-valmennusta, joista ensimmäinen kestoltaan 2h, muut 1h.

   Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme laajasti elämäsi eri osa-alueet ja tutustumme näin toisiimme sekä sinun ainutlaatuiseen tilanteeseesi, kirkastamme sinun tavoitteitasi sekä toiveitasi.

   3-5 kpl ohjattua TRE®-harjoitusta.

   Mikäli TRE® on sinulle uusi menetelmä, ensimmäinen TRE®-ohjaus sisältää perehdytyksen menetelmän pariin. Perehdytyksen kesto n. 2h sisältäen ohjeet TRE®n turvalliseen käyttöön. Muut TRE®-tapaamiset kestoltaan n. 1h.

   3-5 kpl Tantrista yksityisohjausta. Yksi näistä tapaamisista halutessasi Dearmoring-hoito kotikäyntinä tai vuokratussa hoitotilassa. Hoidon kesto 2h-2,5h.

   Halutessasi TRE®-harjoituspäiväkirja, johon liittyen 3kk lopulla keskustelu (30min).

   Yhteydenpito tapaamisten välissä. Mikäli toivot, kuljen rinnallasi myös tapaamisten välissä (n. 20min/vko). Voimme kommunikoida ääniviesteillä tai viesteillä. Tuen sinua tarpeidesi mukaan esimerkiksi läsnäoloa kutsuvilla kysymyksillä, vahvistan sinua pysymään mahdollisissa tavoitteissasi, tuen sinua TRE®-prosessissasi ja vastaan kysymyksiisi sekä peilaan ja reflektoin.

   Pääset osallistumaan ilmaiseksi Ihmemaa Valmennuksen järjestämiin tantrisiin- sekä TRE-työpajoihin valmennuksen aikana.

   Tantrisen Muutosmatkan hinta kokonaisuudessaan 2465€.

   Mikäli työssä painottuu lähitapaamiset vuokratilassa, tällöin tulee lisämaksu 130€/4kk.

   Voit ostaa tarpeidesi mukaan ylimääräisen tapaamisen tai toisen Dearmoring-hoidon Muutosmatkan aikana. Katso hinnasto alta.

   Tantrisessa Muutosmatkassa on toivottavaa, että lähitapaamisena toteutuvat ensimmäinen TRE®-ohjaus sekä tantriset ohjaukset, mikäli haluat työskennellä kahden minun kanssani. Mikäli haluat työskennellä oman parisi, kuten ystäväsi tai kumppanisi kanssa tantrinen ohjaus voi toteutua myös etänä. Lisäksi kaksi Zen Coaching-valmennustapaamista voidaan toteuttaa lähitapaamisena haluamassasi kohdassa valmennusta. Lähitapaamiset toteutuvat kotikäyntinä (Turun lähiseudut) tai vuokratilassa Turussa.

   Voit ostaa yhden tai useamman ylimääräisen tapaamisen kumpaankin muutosmatkaan. 

   Zen Coaching-valmennus (1h) 60€ 

   Tantrinen yksityisohjaus (2h) 120€ 

   TRE®-ohjaus (1h) 50€ 

   Dearmoring-hoito (2-2,5h) 160€. Teen dearmoring-hoitoja ainoastaan osana pidempää asiakassuhdetta. 

   Muutosmatkoja on mahdollisuus jatkaa toinen jakso perään, mikäli tuntuu, että haluat jatkaa työskentelyä. Paketti on tällöin räätälöitävissä vielä enemmän omien toiveidesi mukaan. 

   Etätapaamiset toteutuvat Google Meet-avustuksella.

   Oletko kiinnostunut muutosmatkasta? 

   Lähetä minulle viestiä ja sovitaan tutustumispuhelu matkaa varten.

   Oletko kiinnostunut muutos- matkasta? 

   Lähetä minulle viestiä ja sovitaan tutustumispuhelu matkaa varten.

   8 + 15 =

   Palautteet

   Aliisa on lempeä, osaava, taidokas, ihmisläheinen ja intuitiivinen ohjaaja.

   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

   Olen päässyt todella isoihin teemoihin omassa elämässäni kiinni Aliisan läsnäolon ja intuitiivisen sekä lempeän ohjauksen kautta.

   Aliisalla on kyky heittäytyä sekä kauniisti kannatella muiden ihmisten syviä ja vaikeitakin prosesseja, sekä hän omaa lukuisia työkaluja TRE:stä tantraan ja Zen Coachingiin, jotka täydentävät upeasti toisiaan. Aliisalla on elämänmakuinen pilke silmissä, nauru huulilla ja jalat maassa – hänessä yhdistyy todella kirkas ja maanläheinen visio ihmisen holistisesta hyvinvoinnista.

   Aliisan ohjauksessa olen kokenut että tulen täysin kohdatuksi ilman tuomintaa tai ennakkoluuloja, ja suosittelen hänen työtään lämpimästi kaikille jotka haluavat tutkia itseään syvemmin ja turvallisessa ohjauksessa.

   Design by Lovesta
   ©Ihmemaa Valmennus Tmi 2023